Program tags Archives: Matti Järvinen

Roolipeli: Kostoretki Sartariin

Konservatiivinen aatelismies on vannonut kostavansa veljensä salamurhan. Kostoretki vie aatelisen seurueineen syrjäiseen Sartariin etsimään kelvotonta murhaajaa. Kuinka kaupunkilainen keikari selviää karussa barbaarimaassa? Seikkailu Gloranthan fantasiamaailmassa HeroQuest-roolipelin säännöillä. Tule kokeilemaan roolipelaamista! Viisi ensimmäistä pelaajaa mahtuu mukaan.

Matti Järvinen

Suomalaista kauhukirjallisuutta

Suomalainen kauhukirjallisuus elää voimakasta nousukautta, ja suomalaiset kirjailijat ovat nousseet haastamaan suuret kansainväliset nimet. Mutta mitä suomalaisen kauhukirjallisuuden nousun taustalta löytyy? Kauhukirjailijat Nina Korento, Anne Leinonen ja Shimo Suntila keskustelevat aiheesta ja valottavat sitä myös oman tuotantonsa kautta. Keskustelua vetää kauhuharrastaja Matti Järvinen.

Anne Leinonen, Matti Järvinen, Nina Korento, Shimo Suntila

Roolipeli: Kadonneet löytöretkeilijät

Pankkiirin huimapäinen seikkailijapoika on kadonnut tutkimusmatkallaan. Pelaajahahmot palkataan seuraamaan pojan jälkiä ja pelastamaan hänet ja hänen toverinsa. Seikkailu Astraterra-roolipelin maailmassa. Tule kokeilemaan roolipelaamista! Viisi ensimmäistä pelaajaa mahtuu mukaan.

Matti Järvinen